Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Atatürk'e benzeyen sanatçı Göksel Kaya Balıkesir'de

Atatürk

Atatürk'e benzerliğiyle tanınan Göksel Kaya, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur'u ziyaret etti.

Atatürk’e benzerliğiyle tanınan Göksel Kaya, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur’u ziyaret etti.
Atatürk`e benzerliğiyle tanınan Göksel Kaya, Karesi Belediyesi`nin ana sponsoru olduğu ve cihan pehlivanı Kurtdereli Mehmet Pehlivan`ın hayatını anlatan "Yenilmeyi Düşünmedi" filminin çekimi için Balıkesir`e geldiğini söyledi.
Karesi Belediyesi’nin ana sponsoru olduğu filmin çekimlerinden kalan zamanlarını çeşitli incelemeler ve temaslarda bulunarak değerlendirdiğini belirten Göksel Kaya, bu fırsatı değerlendirip Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u da makamında ziyaret ettiğini belirtti.
Göksel Kaya, “Çekimleri devam eden filmin başta Balıkesir`de olmak üzere Türkiye`de unutulan değerlerimizi yeniden gün ışığına çıkaracağına inanıyorum. Bugün de Balıkesir için olduğu kadar benim için de özel bir gün, çünkü Atatürk’ün bu güzel, kahraman şehrimize gelişinin 92. Yılını birlikte kutlama imkanı bulduk. Bunun için ayrıca çok mutlu oldum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur ile de tanışmaktan son derece memnunum, kendilerine teşekkür ederim.” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’da Atatürk’e fiziki benzerliğinin şaşırtıcı derecede olduğunu ifade ettiği Göksel Kaya ile tanışmaktan mutlu olduğunu dile getirip, çekimleri süren filmdeki rolüyle başarı diledi.



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli